اخبار گرگان و گلستان|کاسپین خبر



به منظور کاهش تصادفات؛

آغاز ایمن سازی نقاط حادثه خیز جاده‌های کلاله
رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای شهرستان کلاله از شروع کار ایمن سازی دو نقطه حادثه خیز راه‌های این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار کاسپین خبر از گرگان، قاسم دبوری‌فریمانی رئیس اداره  راهداری  و حمل و نقل جاده‌ای شهرستان  کلاله  گفت:سه راهی تمرقره قوزی و سه راهی گوگجه دو نقطه پرحادثه در مسیر کلاله به مراوه‌تپه با یک میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان اعتبار، ایمن سازی می‌شود.


قاسم دبوری‌فریمانی افزود:تعریض طرفین جاده و پل‌ها، ساخت رمپ‌های کنارگذر و جزیره جداکننده مسیر رفت و برگشت از اقداماتی که برای ایمن سازی این مسیر انجام خواهد شد.


به گفته دبوری‌فریمانی، در ۴۶۰ کیلومتر از محور‌های ارتباطی کلاله سه نقطه پرحادثه شناسایی شده که ایمن‌سازی دو نقطه آغاز شد و نقطه دیگر هم پس از تامین اعتبار انجام خواهد شد./باشگاه خبرنگاران جوان


http://www.caspiankhabar.com/8288






اطلاعیه شرکت گاز گلستان درباره آزمایش نشت گاز
تبلیغات نظام مهندسی ساختمان گلستان سال 96